Gebruikersavatar
Rianne
Eigenaar
Eigenaar
Berichten: 7697
Lid geworden op: vr 05 feb 2010, 16:58
Locatie: Wageningen
Contacteer: Website

HBijeenkomsten 2012

wo 02 nov 2011, 22:22

Schema HBijeenkomsten 2012
29 januari
11 maart
22 april verplaats naar 29-4-2012 ivm Whiqend
3 juni
15 juli
26 augustus
7 oktober
18 november


Wat is een HBijeenkomst?
Een HBijeenkomst is een laagdrempelige, informele bijeenkomst waar hoogbegaafde volwassenen (of mensen die er nog over twijfelen of ze dat zijn) met elkaar hun ervaringen kunnen wisselen.
Ik organiseer ze vanuit mijn coachpraktijk en ben er dus bij als begeleider, voor vragen en advies.

Voor wie?
Voor volwassenen die graag over hoogbegaafdheid willen praten. Bijna iedere bijeenkomst is er wel iemand die voor het eerst komt. Er komen ook "ervaren HB'ers" die het gewoon gezellig vinden. Sommige deelnemers ken ik al lang, anderen nog helemaal niet of maar net. Een gemêleerd gezelschap dus. Voor iedereen is de eerste keer spannend, maar vergeet niet dat voor iedere deelnemer er ooit een eerste keer was! De meeste mensen ervaren de bijeenkomsten als een warm bad en komen graag terug!

Hoe en wat?
De bijeenkomsten worden eens in de 6 weken op zondag georganiseerd en gehouden in Utrecht. Een HBijeenkomst duurt van 14.00 tot 18.00 uur. We gaan naar een café om gezellig te praten en - afhankelijk van het weer en de algemene stemming - kunnen we ook besluiten te gaan wandelen, een film te bekijken of een museum te bezoeken. Op vrijwillige basis kunnen we na afloop (met een deel van het gezelschap) gezamenlijk uit eten gaan.

Aanmelden
Aanmelden vooraf is verplicht en kan per PB of email. Een paar dagen voor de bijeenkomst stuur ik een bericht naar degenen die zich hebben aangemeld met de detailgegevens.

Terug naar “Rianne van de Ven Coaching & Consulting”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast