Gebruikersavatar
copycat
Maagdelijk Gebruiker
Maagdelijk Gebruiker
Berichten: 22
Lid geworden op: Ma 27 Jun 2011, 13:13

Omgaan met indrukken vanuit sociale activiteiten

Ma 16 Apr 2018, 11:53

Goedemorgen!

Zijn er hier mensen aanwezig die zowel HB als een leidinggevende positie bekleden waarin sociale activiteiten en belangrijke rol spelen in je functie?

Momenteel in mijn huidige rol loop ik regelmatig rond het kantoor en heb ik gesprekken met medewerkers over werk en soms privé gerelateerde zaken. Dit is erg leuk en vaak ook erg interessante gesprekken. Zo weet ik wat er speelt en welke ondersteuning ik kan bieden vanuit mijn huidige rol.

Nu zit ik op een punt waar een eventuele nieuwe rol betekend dat ik mij hier veel meer me mee bezig ga houden. Ook is dit verantwoordelijkheid hebben over een grote groep medewerkers. Ik wil deze kans dan met beide handen aan kunnen pakken.
Echter merk ik dat er een bepaald moment is waar ik me moet opladen. Het socialiseren op niet werk gerelateerde gebied kost mij energie. Ik vind het erg leuk, maar op een gegeven moment merk ik dat ik me even terug moet trekken. Alle indrukken verwerken. Ik doe dit door te gaan fitnessen, muziek maken, iets leuks doen met mijn gezin etc.. Er zullen ook momenten komen dat dit niet kan.

Zijn er mensen dit dit herkennen en wellicht vanuit hun rol/functie hier ook mee hebben leren omgaan? Zou je mij je ervaring willen delen?

Terug naar “HB en werk”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast