Gebruikersavatar
IHBV
Frequente Gebruiker
Frequente Gebruiker
Berichten: 273
Lid geworden op: vr 25 mar 2011, 21:34

30-06-2017 HB-Café Utrecht: De gevoelige kant van hoogbegaafdheid

wo 26 apr 2017, 08:40

HERHALING VAN 19 MEI!

Vrijdag 30 juni 2017 onderzoeken we in het HB-café Utrecht de gevoelige kant van hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde en hooggevoelige mensen hebben veel overeenkomsten. Of hoort het een misschien zelfs bij het ander? Op deze interactieve avond bekijken we wat hooggevoeligheid inhoudt, in welke mate het verwant is aan hoogbegaafdheid en op welke manier jij deze kant van je hoogbegaafdheid ervaart.

Hoogbegaafdheid wordt in de maatschappelijke opinie direct gekoppeld aan cognitieve vaardigheden. De snelle, intense verwerking van informatie maakt hoogbegaafden echter ook gevoeliger dan de gemiddelde mensen. Inzicht in deze kant van hoogbegaafdheid geeft je de mogelijkheid om je gevoeligheid te ontwikkelen tot een kracht.

Dit HB-Café wordt georganiseerd en geleid door Gemma Geertshuis (coach bij De Blauwe Diamant) en Maïa van der Meer (coach bij Meer Coaching & Advies). Beide sprekers hebben zich gespecialiseerd in werken met hooggevoelige/hoogbegaafde personen en zijn ervaringsdeskundige.

HB-Cafés bieden een combinatie van een informatieve bijeenkomst en een ontmoetingsplaats voor hoogbegaafde mensen en andere belangstellenden. Ze worden georganiseerd door het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat als doel heeft het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren. Er zijn HB-Cafés in Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Utrecht, Vlaanderen, Breda en Zwolle. Meer informatie over het IHBV en data van andere HB-Cafés zijn te vinden op www.ihbv.nl

Locatie: Zaalverhuur Se7en, , Utrecht (www.sevenutrecht.nl)
Datum: vrijdag 30 juni 2017
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)
Aanmelding: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.

Terug naar “IHBV”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast